0 Items

KONG Original Sort X-Treme, 5 størrelser

kr116.00kr305.00 Inkl. mva

En av de mest populære hundelekene fra Kong, laget av bærekraftig naturgummi. Kong Extreme er skånsom for tenner og tannkjøtt, og tåler å tygges på. Leken spretter uforutsigbart, og kan fylles med godbiter eller pasta fra Kong. Denne modellen er laget av ekstra slitesterkt materiale.

Small: høyde 7,6 cm x bredde 4,5 cm
Medium: høyde 8,5 cm x bredde 5,5 cm
Large: høyde 10,5 cm x bredde 7 cm
XL: for hunder 25-40 kg
Størrelse: ca H 12,7 x B 9 x D 9 cm
XXL: for hunder fra 35 kg
Størrelse: ca H 15 x B 10 x D 10 cm

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: , , Stikkord: ,

Beskrivelse

Del gjerne med venner

Ekstra sterk kong i svart.

Alle hunder elsker å ha noe å tygge på. Kong er en meget pedagogisk og holdbar hundeleke i svart naturgummi. Den spretter. Du kan putte godbiter inn i den for ytterligere å stimulere din hund. Kjempe morsom hundeleke. Genial leke for valper som har behov for å sette tennene i noe!

Det ultimate trenings leketøyet
Den legendariske KONG’en er elsket av millioner av hunder og hyllet av eiere og trenere både for uovertruffen kvalitet og holdbarhet, så vel som dens allsidighet som et atferdsmessige verktøy. Verdens beste trenere og adferdskonsulenter har anbefalt den opprinnelige KONG leken i over 25 år som et effektivt treningsverktøy for å hjelpe atferdsmessige utfordringer. Disse inkluderer: tygge-, separasjonsangst, hjelp til bur trening, og lindring av generell kjedsomlighet. Dessuten har hunder rett og slett bare hatt det gøy med Kong’en.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping