0 Items

Lakseolje Ozami, 3 størrelser

kr219.00kr379.00 Inkl. mva

Norwegian Fish Oil lakseolje er en ren og naturlig fiskeolje som er utviklet av førsteklasses råvarer fra norsk laks.

Laks er en fiskeart som har et unikt innhold av alle omega-fettsyrer som gir høye verdier av fettsyrene EPA, DHA og DPA. Disse fettsyrene er bra for energi, hjerte, blodårer og blodkar. DPA smører leddene og er spesielt bra for muskler og sener.

Lakseolje inneholder den naturlige antioksidanten astaxantin som i kombinasjon med fettsyrer er unikt for nervesystemet. Fettsyrene i lakseoljen smører underhuden og er en viktig næring for pelsen hos alle dyr. Analyser og tester på hunder har vist at astaxantin øker opptaket av fettsyrene i tarmen og forlenger virkningen av Omega 3. Norwegian Fish Oil lakseolje er en optimal kombinasjon av alle Omega-fettsyrene og antioksidanter Norwegian Fish Oil laxolja är en optimal kombination av alla Omega-fettsyror och antioxidanter der man får alt i en olje.

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Del gjerne med venner

Anbefalt dagsinntak:

0-5 kg 2,5 ml, 5-10 kg 5 ml, 10-20 kg 10 ml, 20-30 kg 15 ml, 30-40 kg 20ml, 40-50 kg 25 ml, 50-100 kg 30 ml, dyr over 100 kg 50 ml. Teskje = 5 ml, spiseskje = 15 ml.

Det anbefalte dagsinntaket kan dobbles eller tredobbles avhengig av dyrets behov. Fettsyrene i lakseoljen omdannes til energi og forbrennes lett i kroppen. Høye doses gir ingen lagring av fett i kroppen

Tilleggsinformasjon

Størrelse Flasker

, ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

//Butikk