0 Items

TickLess flått og innsektbeskytter, ultralyd

kr419.00 kr299.00 Inkl. mva

Innsekt og flått avviser.

  • Virker med ultralyd
  • Gir 9-12 mnd. beskyttelse
  • Kjemikaliefri
  • Spesielt egnet til valper, kattunger, og drektige tisper.

Fås i forskellige farver

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Del gjerne med venner
BESKRIVELSE
Miljøvennlig, inneholder ingen kjemikalier eller dufter, TICKLESS Pet holder trygt unna flått og flekker. For katter, hunder og andre elskelige furrige dyr.
EKSTRA INFORMASJON
TICKLESS Pet holder flått og lopper uten bruk av farlige kjemikalier. Ved å feste den brukervennlige, lille enheten på katten eller hundens krage, kan parasitter holdes vekk i opptil 9-12 måneder etter aktivering, slik at du og kjæledyret ditt kan nyte naturen.

Enheten sender ut ultralydspulser som er umerkelig for mennesker og kjæledyr, men forstyrrer parasittens evne til å orientere seg, og holder dem så vekk fra kjæledyret ditt. Driftsområdet er ca. 1,5 meter. Enheten er primært ment for forebyggende formål. Miljøvennlig, inneholder ingen kjemikalier eller dufter, noe som gjør den trygg selv for unge dyr, så vel som for eldre, syke eller gravide kjæledyr.

BRUKSANVISNING: Plasser enheten på kragen med rutenettet vendt bort fra dyrets kropp. Fjern kategorien for å aktivere enheten. 4 røde blinker indikerer at enheten er slått på. Du kan bekrefte den fortsatte operasjonen når som helst ved å trykke en gang på knappen og bekrefte at lysdioden blinker som svar. Selv om den ikke er vanntett, er produktet svært fuktig (IP13). Hvis enheten blir våt, bør den tørkes umiddelbart for å unngå vannskade. Enheten kan holde parasitter unna i 9-12 måneder etter aktivering.

Tilleggsinformasjon

Farge

, , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping