0 Items

UTØYSLOTION MED NEEMOLJE 250ML MENFORSAN

kr149.00 Inkl. mva

Fungerer som en naturlig insektmiddel

Bruk neem olje, en eksepsjonell frastøtende, for vanlige hage bugs som locust er biller, midd, nematoder og sommerfugllarver. Ikke bare hage bugs! Neem olje er en perfekt frastøtende for termitter, maur og kakerlakker også. Hjem og hage, både tatt vare!

Neem olje er brukt i mange pet pleieprodukter for å hindre dem fra farlig hudsykdommer. Det kan sprøytes i områder der dyr tilbringer maksimal tid for å hindre dem fra å pådra infeksjoner og hudproblemer

Varenummer: troTH126214 Kategorier: ,

Beskrivelse

Del gjerne med venner

Hva er Neem Oil?

Neem olje er en type vegetabilsk olje utvunnet fra fruktene av eviggrønne neem treet. Dens botaniske navnet er azadirachta Indica. Neem trær er hovedsakelig funnet i det indiske subkontinentet. Neem olje består av to hoved forbindelser betegnet Azadirachtin og triterpenoid som gir Neem olje sin antiseptisk, soppdrepende, antipyretisk og antihistamin-egenskaper. Basert på metoden for utvinning, tar Neem olje forskjellige farger som sterk rød, grønn-brun, gul-brun, gyllen-gul og mørkebrun.

Neem tree olje, med sin sterke og bitter aroma, er svært bitter på smak på grunn av tilstedeværelsen av fytokjemikalier Azadirachtin og triterpenoid. Disse to fytokjemikalier er de viktigste bidragsytere til Neem olje terapeutiske og medisinske verdi. Annet enn steroler som campesterol, beta-sitosterol, stigmasterol og blir ren neem olje lastet med fettsyrer og alkaloider.

Er Neem Oil trygt?

Neem olje er ikke giftig i naturen og er helt trygt for ikke bare mennesker, men også for planter, pattedyr, fugler og bier

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

//Butikk